Glaistyti varškės sūreliai

Sūreliai – lietuvių pamėgtas ir neretai sveiku užkandžiu laikomas desertas. Tačiau parduotuvėse randami sūreliai neretai turi didelius kiekius pridėtinio cukraus ir mažai naudingų medžiagų. Su šiuo receptu namuose pasigaminsite ne tik skanius, bet ir subalansuotai mitybai tinkančius sūrelius!

Glaistyti varškės sūreliai

Course: Receptai
Porcijos

1

porcija
Paruošimo trukmė

30

minutes

Skanūs, bei subalansuotai mitybai tinkantys sūreliai.

IngredientAI

PARUOŠIMAS

  • Sumaišykite pusė varškės su skaidulomis „aviža-obuolys“, kitą pusę su ¾ kokosų aliejaus ar garų vonelėje išlydytu kakavos sviestu;
  • Garų vonelėje ištirpinkite šokoladą, į jį įdėkite lakavą ir likusį kokosų aliejų ar kakavos sviestą, gerai išmaišykite;
  • Iš varškės masės rankomis suformuokite norimos formos sūrelį, jį dėkite į formelę ir apliekite šokolado mase;
  • Suformuotus ir aplietus sūrelius dėkite į šaldymo kamerą;
  • Po kelių valandų mėgaukitės namų gamybos sūreliais!

Notes

    Recepte naudojami Herbalife produktai:

    Shopping cart1
    Herbalife Avižų ir obuolių skaidulinės medžiagos
    -
    +